Fotball Golf Håndball Ishockey Motorsport Odds på mobilen Politikk Sykling Tennis Travsport Øvrige idretter Øvrige odds
Gamle odds Kommende odds

Skal Vi Danse 2016 Odds

Skal Vi Danse

Skal vi danse 2016 er nå på vei inn i en siste innspurt for deltagerne. Flere av deltagerne klarer stadig å imponere dommerne, og det blir stadig vanskeligere for dem å finne noe å trekke dem for slik at det lar seg gjøre å skille dem fra hverandre. Seerne er ikke alltid enig med dommerne, noe som gjør at rettferdigheten avgjør hvem som til slutt stikker av med seieren.

Flere av danserne imponerer fra gang til gang

Flere av danserne imponerer dommerne og det blir vanskeligere å finne noe å påpeke hos flere av deltagerne. I henhold til uttalelsene fra dommerne, er disse kjendisene som tidligere ikke var kjent for sine dansetrinn blitt ekstremt flinke dansere. Det ligger mange timer hver dag bak denne bragden, så det er meget imponerende at deltagerne klarer å legge inn den innsatsen som trengs for å levere gang etter gang. Selv om Alex Rosèn og Stine Brun Kjeldås leverer gang på gang og klarer seg bra, er det foreløpig Eilev og Raylee som imponerer dommere og seere mest.

Raylee og Eilev klarer stadig å få frem tierne hos dommerne

Klarer Raylee og Eilev å fortsette å imponere dommerne og seerne i Skal vi danse 2016? Dansene blir stadig vanskeligere og det blir stadig tyngre å finne motivasjon til ytterligere en uke med danseøvelser hver dag for deltagerne. Men Raylee, sangeren fra Arendal, og Eilev fra farmen står på og gir inntrykk av at de fortsatt synes det bare er gøy å legge inn innsatsen som trengs dag etter dag. Det er vanskelig å si hvem som går av med seieren. Kanskje blir det en av disse to, som bortimot feilfritt gjennomfører hver dans, eller kanskje kommer Alex eller Stine opp på oppløpssiden og imponerer enda mer på slutten. Det blir spennende å følge med hvordan de resterende deltagerne utvikler seg de siste ukene.

Odds på Skal Vi Danse 2016

Betsafe har odds på Skal Vi Danse 2016.