Idol 2016
Fotball Golf Håndball Ishockey Motorsport Odds på mobilen Politikk Sykling Tennis Travsport Øvrige idretter TV-programmer og kåringer i andre land
Gamle odds Kommende odds

OL 2014 medaljer odds

OL 2014: Land med flest medaljer

    Høyeste
odds
Laveste
odds
Odds Kommer Snart1,001,00
Unibet
1,00

Sist torsdag avduket Sochi-arrangørene medaljene for Vinter-OL 2014  - og håper nå å være sikre på at de fleste av dem blir værende i Russland for å gjøre opp for den elendige medaljeprestasjonen landet gjorde under Vancouver-lekene i 2010. Arrangørene presenterte medaljer med et "lappeteppe "- design som representerer ulike regioner i Russland , som er vertskap for de første vinterlekene i februar neste år. En av de første til å få se medaljene på nært hold var Russlands president Vladimir Putin, som inspiserte dem under et besøk til SportAccord-konferansen og et lunsjmøte med tjenestemenn fra den internasjonale olympiske komité.

1300 medaljert blir produsert for OL og Paralympics. Medaljene skildrer solstråler som reflekteres gjennom et prisme av snødekte fjell og sandstrender. OL 2014-medaljene er 10 millimeter tykke og 100 millimeter i diameter. De olympiske gullmedaljene veier 460 gram og totalt 3 kilo gull gikk med til å produsere medaljene som er gullbelagte . Russland vil nødig oppleve en gjentakelse på hjemmebane av hva som skjedde i Vancouver, hvor landet gjorde sin verste ytelse noensinne under OL. I Canada vant Russland bare 15 OL-medaljer og endte på en svak 11. plass på tabellen. Resultatene førte til at 4 sentrale ledere i landets olympiske program ble avsatt. Medaljer til Russland under OL I Sochi 2014 vil være et spørsmål om Putins- og landets ære eller skam, som selv vil overvære forberedelsene til lekene.

Fronten av Sochi-medaljene er smykket med de olympiske ringene. Baksiden bærer navnet på konkurransen på engelsk sammen med en Sochi-logo. Det offisielle navnet på spillene på russisk, engelsk og fransk er inngravert på siden av medaljene. Den paralympiske medaljen er blitt utformet i samme stil. Den ene siden har det paralympiske symbolet, mens den motsatte bærer logoen til lekene og navnet på konkurransen på engelsk. Medaljene har også inskripsjoner i punktskrift for synshemmede. Utformet for å representere mangfoldet av kulturer i den russiske føderasjonen, er disse metall- og polykarbonat-polettene de første til å representere vertslandets URL. Du gjettet riktig, sochi.ru er laseretset inn i medaljene, sånn i tilfelle noen på tredjeplass-curling teamet ønsker å legge igjen en kommentar om isforholdene…

Russerne jobber forøvrig med sin egen versjon av Canadas “Own the Podium”- program , et 117 millioner dollar initiativ som resulterte i 14 gull for kanadierne - mer enn noe annet land under et Vinter OL. Følg med på OL-oddsene på BraOdds.no.

OL 2014: Land med flest gullmedaljer