Idol 2016
Fotball Golf Håndball Ishockey Motorsport Odds på mobilen Politikk Sykling Tennis Travsport Øvrige idretter TV-programmer og kåringer i andre land
Gamle odds Kommende odds

Vinter OL 2014 odds

Begivenhetene i Vinter OL 2014, som vil bli det 22. Vinter OL som avholdes, finner sted den 7-23 februar 2014 i Sotchi i Russland. I tillegg vil noen av arrangementene bli avholdt i feriebyen, Krasnaya Polyana. Totalt vil 98 hendelser i 15 vintersportsgrener avholdes. Både OL og De paralympiske vinterleker 2014 blir arrangert av Sochis organisasjonskomite (SOC). Den 4. Juli 2007 ble det bestemt at lekene skulle avholdes i Sotchi og vil bli det første Vinter OL (og første OL) som avholdes i den russiske føderasjonen siden sommer OL i 1980 da Moskva var hovedstaden i Sovjetunionen.

Vertsbyen, Sotchi, som er lokalisert i Krasnodar, har en befolkning på rundt 400.000 og er den 3. største regionen i Russland. OL-Vinterlekene vil bli organisert i to grupper : en kystgruppe for is-hendelser i Sochi, og en fjellgruppe lokalisert i Krasnaya Polyana-fjellene. I tillegg skal Sochis Olympiske Park bygges langs Svartehavskysten i Imeretinskaya Valley, hvor alle is-arenaer som Bolshoi Ice Palace, Maly Ice Palace, Olympic Oval, Sochis olympiske Skøytesenter, OL Curling Centre, Central Stadium, the Main Olympic Village og International Broadcast Centre og Main Press Centre, vil bli bygget på nytt for 2014-lekene.

Fjellgruppen i Krasnaya Polyana vil være hjemmet for alle ski- og glidesportsgrener. Fjellkonseptet er svært kompakt, med bare en gjennomsnittlig avstand på 4 km mellom fjellets nedenforliggende landsby og arenaene. Det vil også være et sub - mediesenter i fjellgruppen.

Forberedelsene til Vinter OL 2014 innebærer bygging av nye arenaer og modernisering av telekommunikasjon, elektrisk kraft og transportsystemer til dette området. Disse forbedringene vil omfatte bygging av en ny olympisk park langs kysten av Svartehavet i Imeretin Valley, med flere bygninger gruppert i dette området. Arenaene i Krasnaya Polyana vil også bli fornyet. Midlene vil bli brukt til bygging av 15 moderne sportarenaer og nye hoteller for 10.300 gjester. Det første av de olympiske hotellene, Zvezdny ( Stellar), vil bli gjenoppbygd på nytt. Federation Island skal bygges i sjøen nær Lesser Akhuns subdistrikt i Khostinskys bydel. Øya vil bli formet som den russiske føderasjonen og vil inneholde hoteller og kontorer klar til å ta i mot de mange som gjester Vinter OL 2014. Følg med på oddsene på BraOdds.no.