Idol 2016
Fotball Golf Håndball Ishockey Motorsport Odds på mobilen Politikk Sykling Tennis Travsport Øvrige idretter TV-programmer og kåringer i andre land
Gamle odds Kommende odds

Eurovision Song Contest 2016 Odds

Vinneren av Melodi Grand Prix får representere Norge under Eurovision Song Contest.

Eurovision song contest i Stocholm for andre gang

Eurovision song contest blir avholdt i Stockholm også i 2016. Allerede tilbake i år 2000 hadde svenskene sist gleden av å holde dette arrangementet, noe de gjorde med prakt og stil. Den gang ble konkurransen vunnet av Danmark med «Fly on the Wings of Love». I 2015 var det Sverige som stakk av med seieren som er grunnen til at de igjen har gleden av å stå for æren av å holde konkurransen.

Globen i Stockholm blir også i 2016 Arena for Eurovision song contest

Globen i Stockholm står klar til å ta imot tilskuere fra fjern og nær som vil få med seg konkurransen denne gangen. Det er ikke avgjort ennå hvor mange tilskuere som vil få være med på hver av semifinalene og på finalen, men kapasiteten til Globen er på 14000 til 16000 tilskuere. Semifinalene vil bli avholdt den 10. mai og finalen den 12. Spenningen blir til å ta og føle på når de lokale konkurransene i de deltagende landende avslører hvem som sendes til den store konkurransen denne gangen.

Vi venter i spenning på om Norges bidrag til Eurovision song contest i 2016 kan klare å klatre til topps i finalene som står i Globen i Stockholm. Vi gleder oss til å delta når konkurransen for andre gang arrangeres hos våre gode naboer.

Hvem vinner Eurovision Song Contest 2016?